Sponsorer

Här nedan följer sponsorer som på något sätt är involverade i detta projekt, samarbeten som är långsiktiga och där relationen till företaget och produkten i sig är det som är det viktiga. Material som jag vill fortsätta med och vill framförallt att fler får upp ögonen för! Nedan följer en kort förklaring vad de gör för mig och vad de är för ett företag.

Trimtex

Har nöjet att få samarbeta med Trimtex i år igen, eftersom jag var så nöjd med Trimtex under säsongen 2013. Designen som Trimtex tagit fram, deras snabba arbete och fantastiska leveranstider gör att det här kommer bli riktigt kul.
Trimtex är en klädleverantör som levererar till klubbar, lag och företag över hela Sverige, i såväl Cykel, skidor, löpning, triathlon och orientering. Mer information på deras hemsida, som nås genom att klicka på loggan nedan.

 


Allebike

Fantastiska cyklar till fantastiska priser och fantastisk service. Valet här föll naturligt när de i höstas på ett makalöst sätt fick fram en ny Cross på ett par timmar så att helgens dåvarande cyclocross tävling blev räddad, att kunna skräddarsy sin cykel efter önskemål med bra känsla för detaljer är för mig viktigt.
Allebike har sin butik i Alingsås, där de bygger och säljer cyklar och material.

 


Fairing

Fairing ett nytt samarbete, här är det energi som gäller. Ett nytt märke i uthållighetsidrott, sprang på det när en tävlingskamrat körde med produkterna och bad mig prova. Funkade kanon och tog då kontakt med deras marknadsavdelning, likväl här ett samarbete som startas när man är nöjd med produkterna.
Fairing ett känt märke inom styrkebranchen där deras största fokus ligger, jag tror de kan på sikt växa sig större inom konditionsbranchen, då de har en attraktiv prisbild i kombination med bra produkter, som funkar för magen trots ett högt intag av gram kolhydrater i timmen.

 


Bontrager

Bontragers komponenter har jag använt mig av under flera år, knyter vi nu ett djupare sammarbete med, som vi är otroligt nöjda över. Att arbeta med ett starkt varumärke som Bontrager innebär mycket skoj, inte bara att få använda kvalitativa produkter, att få vara med att ge feedback och vara ute och hjälpa till på utställningar och evenemang, vilket är riktigt, riktigt roligt.
Bontrager är komponentmärket som alltid har tillverkat lätta och kvalitativa komponenter, 1995 köptes de av Trek, som i sin tur är ett stort internationellt cykelmärke från USA, de har i dag sitt svenska kontor i Halmstad, på plats jobbar ett härligt gäng.

 


B.O.R

B.O.R Germany is a new coperation, I've been riding on their wheels last year, so this is what its all about, enjoy the brand and products, after that build up a relationship based on communication and trust. That's the way to work in my opinion.
I'll be riding on wheels, both in cyclocross and Mountainbike.
B.O.R Germany is a small company in Germany building, exclusivewheels with perfection, exclusive components with great quality and functionality.

 


Henrikssons cykel

Henrikssons cykel har jag haft hjälp ifrån de senaste året, då jag under tiden i Trek blev förstjust i Bontragers produkter, så pass att det enda sadelmärke jag sitter på idag, på alla cyklar är just Bontrager, de har då också kläder och utrustning som håller extremt bra klass, så detta är produkter jag använder mig utav. Henrikssons tillgodoser mig med dessa produkter till fantastiska priser.
Henrikssns cykel är en cykelbutik i Borås som säljer cyklar och utrustning med fantastisk service, en webbshop som håller otroligt bra priser och en personal som är extremt kunnig.

 


NewTrip

Newtrip är en helt nystartad firma som arrangerar träningsresor till bland annat Gran Canaria och tidigare till Turkiet, både på cykel och allmänträning. Här agerar jag även ledare, det var då inget snack att det jag arbetar med ska så klart synas, vi vill bygga något unikt och bra inför framtiden.
De hjälper till med fint väder och fina vägar när vädret inte är som bäst här hemma, vilket uppskattas och gör det enklare för mig i min sattsning.

 


MS sport

MS sport som är agent för cykelmärket BH-bikes, komponenttillverkaren Exustar mfl.
Exustar är en tillverkare utav komponenter bland annat pedaler, hjälmar, skor och glasögon, Kör i år med deras pedaler på både landsväg och MTB. Pedaler jag har stort förtroende för då de till 2013 tog fram en LVG modell E-PR3CK som verkligen leverar låg vikt, bra hållbarhet och låg Q-faktor. Att komma närmare tillverkaren och komma med feedback är ovärderligt.Roupez

Roupez i Värnamo hjälper till att ta fram riktigt snygga profilkläder, där jag kan se representabel ut även när jag har bytt om. Det underlätta att även på denna front hitta hjälp från de runt omkring som man känner.